Geen producten (0)

 

 

 

Mijn eerste kennismaking met de dood was al op jonge leeftijd. Rond mijn 6e jaar is mijn beste kameraadje om het leven gekomen doordat hij met zijn slee in een wak was gegleden. Door dit verlies weet ik nu dat het ook voor kinderen belangrijk is om op een goede manier afscheid te kunnen nemen en om verlies een plekje te kunnen geven.

Op 23 jarige leeftijd ben ik mijn toenmalige levenspartner verloren, enige jaren later gevolgd door mijn oudere broer en ook mijn vader leeft helaas niet meer. Dit zijn slechts enkele van de ervaringen die ik heb met overlijden.

Door mijn vele ervaringen met verlies en afscheid is de dood niet vreemd voor mij, maar maakt het een onderdeel uit van mijn leven.

Uiteindelijk zijn o.a. deze ervaringen de aanleiding geweest dat ik er voor gekozen heb werkzaam te willen zijn in de uitvaartbranche. Om dit goed te kunnen doen heb ik de opleiding tot uitvaartverzorgster gevolgd en deze met een diploma afgesloten.

In plaats van uitvaarten te verzorgen heb ik er echter voor gekozen om online mensen te adviseren bij de mogelijkheden rondom uitvaart en rouwverwerking; daarnaast verkoop ik ook producten rondom Afscheid & Verlies. Aan mijn advies zijn geen kosten verbonden.

Mocht u vragen hebben kunt u mij deze mailen via het contactformulier of rechtstreeks naar: info@rouwwinkel-online.nl U krijgt altijd antwoord!

U kunt rouwwinkel-online ook bereiken via de facebookpagina: www.facebook.com/rouwwinkel.online 

 

Angelique Verschuren

Platform De Kern I Levenswinkel The Tree Of Life

P: Middenerf 23 - 4824 HN Breda

 

T: (+31) 06 - 384 878 04 (tijdens kantooruren)

 

info@rouwwinkel-online.nl 

kvk: 57005885

btw: NL055342231B02