Geen producten (0)

 

Veilig betalen.

U kunt in onze webshop betalen middels Ideal, Paypal of bankoverboeking. U komt tijdens het betaalproces in een beveiligde pagina, deze is te herkennen aan het gesloten hangslot boven in het scherm.

Wat moet ik doen als mijn product stuk is of beschadigd ?

U neemt binnen vijf werkdagen contact op met rouwwinkel-oniline.nl en/of u mailt een foto van het beschadigde artikel. U  krijgt indien voorradig een nieuw product toegestuurd en anders krijgt u het bedrag van het product en de verzendkosten teruggestort.

Mag je producten ruilen of terugsturen ?

Een product mag u altijd ruilen binnen vijf werkdagen, mits het product onbeschadigd is. In de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor uw rekening. U krijgt vervolgens het gewenste artikel toegestuurd. LET OP: GEPERSONALISEERDE EN/OF SPECIAAL OP MAAT GEMAAKTE ARTIKELEN KUNT U NIET RUILEN EN/OF RETOURNEREN.

Herroepingssrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Tevens mag het geen gebruikssporen vertonen. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via info@rouwwinkel-online.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. LET OP: GEPERSONALISEERDE EN/OF SPECIAAL OP MAAT GEMAAKTE ARTIKELEN KUNT U NIET RUILEN EN/OF RETOURNEREN. Eenmaal gepersonaliseerde/op maat gemaakte artikelen kunnen uiteraard niet geretourneerd worden. Vanaf het moment dat wij uw betaling en goedkeuring ontvangen hebben vervalt het herroepingsrecht.

Hoe werkt de Thuisservice Breda?

De Thuisservice is mogelijk voor de gedenksieraden en de urnen. Wanneer u dit wenst kan ik de producten op een tijdstip dat het u schikt, bij u thuis, komen bespreken. Desgewenst maak ik ook de vingerafdruk voor u en/of vul ik het assieraad of de mini-urn voor u. Deze service is gratis wanneer u de producten via mij besteld,

Urnen die u via rouwwinkel-online heeft besteld kunnen gratis door mij worden bezorgd op een moment dat het u uitkomt.

Deze service geldt uitsluitend voor de regio Breda. Mocht u hiervan gebruik willen maken kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Ook is het mogelijk dit aan te vragen via het contactformulier.

Zijn de gratis downloads ook echt GRATIS?

Ja. Er worden geen kosten voor deze downloads in rekening gebracht. Tijdens uw bestelproces dient U als betaalmethode Betalen bij afhalen aan te vinken. Deze keuze voorkomt dat u in een betaalomgeving terecht komt. De gratis PDF ontvangt u nog dezelfde dag op het emailadres wat u tijdens uw bestelling heeft opgegeven.