Geen producten (0)
Geen producten (0)

3D geprinte bio urn 'Engel'

€ 199,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 4-6 weken
Specificaties
Productcode 356-852
Productcode leverancier URNWKL
Bruto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

Deze biologisch afbreekbare urn is opgebouwd uit organische materialen en daardoor 100% biologisch afbreekbaar. De urn is gemaakt van lignine. Lignine is het meest voorkomende organisch materiaal op aarde na cellulose. De urn is gecertificeerd volgens DIN ISO 14851/14852. De urn vergaat na verloop van tijd (ongeveer 1 jaar) om zo weer opgenomen te worden in de aarde. Het vergaan van de urn hangt van de bodemsamenstelling en vochtigheid in de grond af.

Deze biologisch afbreekbare urn wordt gemaakt door middel van een 3D printer. Bij het vervaardigen van de urn blijft geen restafval over en wordt geproduceerd volgens het 'Zero Waste' principe. Het oppervlak heeft een bijzonder natuurlijk gevoel, vergelijkbaar met keramiek of zijde.

Onze biologisch afbreekbare urnen worden uitsluitend vervaardigd door gespecialiseerde bedrijven welke zich volledig toeleggen op een milieuvriendelijke productiewijze. Na het begraven van de urn komt de as langzaam vrij doordat de behuizing vergaat. De materialen van de urn worden vervolgens weer opgenomen in de aarde en de natuur krijgt zodoende weer terug wat ze gegeven heeft, zonder daarbij geschaad te worden.

Afmeting (hxbxd in cm): 26 cm - Ø 18 cm, Inhoud in liter 4 (geschikt om de gehele hoeveelheid as in te bewaren). Geschikt voor asbus & aszak.

De levertijd bedraagt 4-6 weken.

 

Reacties

Ook interessant

€ 271,00