Geen producten (0)
Geen producten (0)

Qqbit armband creme of zwart

€ 59,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2 tot 4 weken
Specificaties
Bruto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

Creme of Zwarte Qqbit armband met vingerafdruk. De vingerafdruk wordt met een laser in het kunststof van de armband gegraveerd. De vingerafdruk kan uitvergroot of in ware grootte in de armband gegraveerd worden.

De armband is verkrijgbaar in de lengtes 16-21cm. De juist lengte van de armband kan bepaald worden door de omtrek van de pols bij de knokkel strak te meten en hier 1,5cm bij op te tellen.

Het is mogelijk een afdruk te laten graveren van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Deze armband kan vervaardigd worden uit alle afdrukken zoals inkt, rubber, was etcetera. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk aan te leveren. Dit kan per mail of per post. Uiteraard kunt u de afdruk ook persoonlijk afgeven. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u -tegen meerprijs- een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Reacties